Recruitment voor management- en directiefuncties

Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search selecteert de beste professionals voor management- en directiefuncties binnen de agrifoodsector.

Maak kennis met ons

Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search is uw recruitment-partner

Directie- en managementfuncties zijn key-functies binnen elke organisatie. Die posities moeten worden vervuld door de beste professionals met de juiste competenties. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search is hierin uw recruitment-partner. Wij selecteren de beste kandidaten binnen de agrifoodsector voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de cultuur bij de bedrijven in de sector en weten we hoe we de beste, duurzame match tussen een professional en een bedrijf kunnen maken.


Onze vakgebieden

Binnen de Agrifood en Feed sector vervullen we directie- en managementfuncties binnen de volgende specifieke vakgebieden:


Kwalitatieve selectie dankzij onze doeltreffende aanpak

Bij Agrifood en Feed Recruitment & Executive Search vinden wij het belangrijk dat het wervingsproces soepel verloopt. Met onze doeltreffende aanpak bestaande uit 3 stappen maken we dat waar. Dat blijkt uit de resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.  


Kimberley Pérukel en Timo de Smet helpen u graag

In 2016 richtte Kimberley Pérukel Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search op. 
Kimberley is specialist op het gebied van Operations en Finance voor Food, Agri en Feed. Daarnaast is ze Executive Search Consultant voor CEO’s voor voedselbedrijven. 

Om bedrijven nog beter te kunnen bedienen besloot ze uit te breiden met haar Managing Partner Timo de Smet. Timo is sterk in het begeleiden van verandertrajecten bij bedrijven, zoals de opvolging van directeur-grootaandeelhouders. Hij is specialist in vacatures op het gebied van van Sales (zowel B2B als B2C), Procurement en Supply Chain. Samen streven Kimberley en Timo altijd een duurzame match na en een langdurige samenwerking.

Kom meer te weten over onze aanpak


Onze waarden

Verbinding

  • Om de juiste selectie te maken, nemen we de tijd om het bedrijf en de professional goed te leren kennen. Zowel op professioneel als op persoonlijk niveau. 

Verbetering

  • We zorgen voor de juiste professionals op de juiste plaats, zodat bedrijven groeien en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Resultaat

  • 97% van de hiring managers die met ons werkt, beschouwt onze search, begeleiding en resultaten als excellent.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? 

Maak kennis met Kimberley Maak kennis met Timo