Executive search: het vinden van excellente kandidaten voor directievacatures

Wanneer uw organisatie een nieuwe directeur nodig heeft, is het belangrijk om de behoeftes en de benodigde kwaliteiten voor de organisatie goed in kaart te brengen. Zo vinden wij voor u de beste match.

Bespreek de mogelijkheden voor Executive invulling

De behoeftes en waarden vertalen naar de juiste kandidaat

Topposities moeten worden vervuld door topkandidaten. Agri Food & Feed Recruitment & Executive Search is hierin uw Executive Search-partner. Zo voeren wij Executive Search-opdrachten uit voor de opvolging en versterking in familiebedrijven. Ook werven we C-level kandidaten voor agrifoodbedrijven waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons sterke netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf tot directie vervanging na aankoop.

Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search streeft altijd naar een duurzame match en een langdurige, succesvolle samenwerking. Dit doen we door te kijken naar de behoeftes van het bedrijf en welke kandidaat daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de cultuur bij de bedrijven in de sector en weten we hoe we de beste professional aan het bedrijf kunnen koppelen.

 

Onze vakgebieden

Binnen de Agrifood en Feed sector vervullen wij directie- en managementfuncties binnen de volgende specifieke vakgebieden:

●    Algemeen management (CEO)
●    Operations (COO)
●    Finance (CFO)
●    Sales (CCO)

 

Snelle selectie dankzij onze doeltreffende aanpak

Bij Agrifood en Feed Recruitment & Executive Search staat een soepele samenwerking voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat het Executive Search-proces gestroomlijnd verloopt. Dat realiseren we met onze doeltreffende aanpak bestaande uit 3 stappen. Dat blijkt uit de resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

Kom meer te weten over onze aanpak.

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Lees meer over Kimberley  of kom meer te weten over Timo.

 

Onze waarden

Verbinding

Om de juiste selectie te maken, nemen we de tijd om het bedrijf en de professional goed te leren kennen. Zowel op professioneel als op persoonlijk niveau. 

Verbetering

We zorgen voor de juiste professionals op de juiste plaats, zodat bedrijven groeien en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Resultaat

97% van de hiring managers die met ons werkt, beschouwt onze search, begeleiding en resultaten als excellent.
 

Op zoek naar een Executive rol?

Schrijf u in Bekijk alle vacatures