Feed industrie

De beste professionals koppelen aan bedrijven in de Feed industrie doen we met Recruitment, Executive Search en Interim Management.

De beste specialist voor uw bedrijf

Feed Recruitment, Executive Search & Interim Management

Bedrijven in de Feed industrie werken iedere dag hard aan het produceren of leveren van de beste voeding voor dieren. Belangrijk, want die goede voeding draagt bij aan de gezondheid van dieren en dat resulteert in kwalitatief goede dierlijke producten. Bedrijven in de Feed industrie en de Feed Ingrediënten hebben hardwerkende, passievolle mensen nodig. Dat weten wij als geen ander. Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search kennen we de cultuur en de behoeftes bij de bedrijven in deze sector goed. Daarnaast hebben we binnen de branche een groot netwerk aan professionals. Hierdoor weten wij de juiste professionals met uw bedrijf te koppelen.

Binnen de Feed industrie selecteren wij kandidaten voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Voor de volgende branches binnen de sector vervullen wij vacatures:

  • Diergezondheid
  • (Young) Animal Nutrition
  • Feed
  • Feed Additives
  • Diervoeding
  • Petfood


Onze vakgebieden binnen de Feed industrie

Binnen de Feed industrie richten wij ons met Feed Recruitment, Executive Search en Interim Management op de volgende specifieke vakgebieden:


Kwalitatieve selectie dankzij onze doeltreffende aanpak

Bij Agrifood en Feed Recruitment & Executive Search vinden wij het belangrijk dat het wervingsproces soepel verloopt. Dat maken we waar met onze aanpak die uit 3 stappen bestaat. Tijdens een kennismakingsgesprek leren wij uw wensen kennen en achterhalen we de benodigde competenties voor de functie. Op basis daarvan stellen wij een functieprofiel op. De interessante kandidaten nodigen wij uit voor een gesprek en daarna maken wij een selectie die wij aan u presenteren. Vervolgens plannen wij gesprekken met u en de door u geselecteerde kandidaten en u kiest uiteindelijk de juiste kandidaat. Dat deze aanpak doeltreffend werkt, blijkt uit de resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf. Lees meer over onze methode.

Onze waarden

Verbinding

Om de juiste selectie te maken, nemen we de tijd om uw bedrijf en de professional goed te leren kennen. Zowel op professioneel als op persoonlijk niveau. 

Verbetering

We zorgen voor de juiste professionals op de juiste plaats, zodat bedrijven groeien en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Resultaat

97% van de hiring managers die met ons werkt, beschouwt onze search, begeleiding en resultaten als excellent.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Schrijf u in als specialist binnen de Feed Bekijk alle vacatures