De invulling voor tijdelijke managers

Bij een wijziging van strategie of een veranderde markt kan het nodig zijn om tijdelijk expertise van buitenaf in te schakelen. Agri Food en Feed recruitment helpt u bij het invullen van Interim-opdrachten.

Direct de beste interimmers

Interim-opdracht voor tijdelijke vervanging of versterking

Heeft u tijdelijk versterking nodig voor uw directeur of senior manager, omdat er behoefte is aan specifieke expertise? Of heeft u voor een bepaalde periode vervanging nodig vanwege langdurig verzuim of uitval? Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search helpt u graag bij het vervullen van Interim-opdrachten op management- en directieniveau in de agrifoodsector. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en niche focus kennen wij de cultuur bij de bedrijven in de sector en maken we de beste en snelle, match tussen een professional en een bedrijf. Bel ons vandaag nog om morgen de eerste profielen van beschikbare interimmers te ontvangen.


Onze vakgebieden

Binnen de Agrifood en Feed sector vervullen we Interim-opdrachten voor directie- en managementfuncties binnen de volgende vakgebieden:


Snelle selectie dankzij onze doeltreffende aanpak

Bij Agrifood en Feed Recruitment & Executive Search staat een soepele samenwerking voorop. Daarom vinden wij het belangrijk dat het wervingsproces snel en gestroomlijnd verloopt. Dat realiseren we met onze doeltreffende aanpak bestaande uit 3 stappen. Die doeltreffende aanpak resulteert in een snelle plaatsing. Wij hebben namelijk een sterk netwerk van interim managers, waardoor we op korte termijn kunnen schakelen.


Kimberley Pérukel en Timo de Smet helpen u graag

In 2016 richtte Kimberley Pérukel Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search op. 
Kimberley is specialist op het gebied van Operations en Finance voor Food, Agri en Feed. Daarnaast is ze Executive Search Consultant voor CEO’s voor voedselbedrijven. 

Om bedrijven nog beter te kunnen bedienen besloot ze uit te breiden met haar Managing Partner Timo de Smet. Timo is sterk in het begeleiden van verandertrajecten bij bedrijven, zoals de opvolging van directeur-grootaandeelhouders. Hij is specialist in vacatures op het gebied van van Sales (zowel B2B als B2C), Procurement en Supply Chain. Samen streven Kimberley en Timo altijd een duurzame match na en een langdurige samenwerking.


Onze waarden

Verbinding

Om de juiste selectie te maken, nemen we de tijd om het bedrijf en de professional goed te leren kennen. Zowel op professioneel als op persoonlijk niveau. 

Verbetering

We zorgen voor de juiste professionals op de juiste plaats, zodat bedrijven groeien en de bedrijfsresultaten verbeteren.

Resultaat

97% van de hiring managers die met ons werkt, beschouwt onze search, begeleiding en resultaten als excellent.

Op zoek naar een interim rol?

Meld u nu aan Bekijk alle vacatures