Multinationals

Als multinational heeft u professionals nodig die de corporate strategie moeiteloos omzetten naar uw nationale en internationale locaties. Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben we jarenlange ervaring met werven voor multinationals. Daardoor zijn we in staat om de beste professional met uw bedrijf te matchen.

Interesse in een partnerschap?

Moeiteloos schakelen

Zoekt u een professional voor uw multinational, dan is het belangrijk dat hij of zij moeiteloos schakelt met internationale collega’s. En deze persoon moet de corporate strategie van het hoofdkantoor kunnen omzetten naar de praktijk op kantoor en in de fabrieken. Met deze twee eisen houden we bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search rekening als we een professional selecteren.

We werken veel voor multinationals met een sterke basis in Nederland. We vervullen posities die gestationeerd zijn in Nederland, maar ook internationale posities. Dankzij die ervaring zorgen we voor een duurzame match van een professional met uw bedrijf, altijd. 

 

De juiste professional via Executive Search

Die juiste professional vinden we door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking van uw multinational. Bij het werven van C-level professionals in de agrifoodsector kijken we naar de behoeftes van uw bedrijf en welke professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Omdat we de cultuur bij multinationals in de sector kennen, weten we precies hoe we de juiste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen.

 

Of schakel ons in voor Recruitment

Naast Executive Searches voeren we ook Recruitment-opdrachten uit voor managementfuncties. We selecteren de beste professionals met de competenties die uw bedrijf nodig heeft. Ook hierbij is ons doel altijd om de beste match te vinden binnen de kaders die uw organisatie schetst. Dat we hierin succesvol zijn, blijkt uit onze resultaten: met diverse multinationals hebben wij langdurige samenwerkingen opgebouwd en voor hen doen we meerdere plaatsingen per jaar.

Een bureau dat meedenkt

Lees meer over ons Bekijk alle vacatures