Toezicht op de financiële gezondheid en risicobeheersing

De Raad van Commissarissen zorgt ervoor dat het bestuur van uw organisatie handelt in het belang van de aandeelhouders. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search matcht de beste professional met uw bedrijf.

Overleg over RvC posities?

Toetsing op de uitvoering van de strategie 

De Raad van Commissarissen houdt toezicht over de organisatie en de langetermijnwaarde. Dit houdt in dat de Raad toezicht houdt op de financiële gezondheid en de risicobeheersing van de onderneming, maar ook op de uitvoering van de strategie en of de belangen van stakeholders voldoende zijn gewaarborgd door de directie of de Raad van Bestuur. Tegelijkertijd fungeert de Raad als klankbord voor de directie. Door de strategie te toetsen en door te ondersteunen bij strategische vraagstukken. 

Bent u op zoek naar een RVC-lid met ervaring in Finance en de agrifood en feed sector? Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van C-level kandidaten en selecteert de beste kandidaat voor uw bedrijf. 

 

De juiste professional vinden wij via Executive Search

Die juiste kandidaat vinden wij door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking in onder andere familiebedrijven en multinationals. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search werft ook C-level professionals voor bedrijven in de agrifoodsector waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons waardevolle netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf en directie vervanging na aankoop.

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Ons doel is altijd om een duurzame match te vinden en een succesvolle, langdurige samenwerking met u aan te gaan. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search kijkt naar de behoeftes van uw bedrijf en welke professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Door onze uitgebreide en jarenlange ervaring in de agrifoodsector kennen we de cultuur bij de bedrijven in de sector. Zo weten we precies hoe we de beste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen. Dat blijkt ook uit onze resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Werving en selectie en Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Interesse in deelname in een RvC?

Schrijf u in Meer over Kimberley