Investeringsmaatschappijen

Of u als investeringsmaatschappij nu een bedrijf aankoopt of dat deze al een aantal jaar in de portefeuille zit: soms is het nodig om dat bedrijf verder te professionaliseren. Daarvoor heeft u de juiste professional of professionals nodig. Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben we jarenlange ervaring met werven voor investeringsmaatschappijen. We zorgen dan ook voor de beste match tussen een professional en het bedrijf.

Vandaag contact een gespecialiseerd bureau

Snel en resultaatgericht schakelen

Als u een professional zoekt, is het belangrijk dat deze nieuwe kennis binnenbrengt. Zo kan u bijvoorbeeld succesvol nieuwe markten aanboren en verder groeien. Daarnaast moet deze persoon moeiteloos het DNA van uw investeringsmaatschappij combineren met de inhoudelijke uitdaging van het bedrijf. Met deze eisen houden we dan ook rekening bij de selectie van een professional. Wij schakelen snel en resultaatgericht, zodat u verzekerd bent van een duurzame match voor uw bedrijf.

 

De juiste professional via Executive Search

De juiste professional vinden we door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking van uw bedrijf. We werven onder andere C-level professionals in de agrifoodsector voor bedrijven waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons waardevolle netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij ook kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf en directie vervanging na aankoop.

Daarbij kijken we naar de behoeftes van uw bedrijf en welke ambitieuze professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. We kennen de cultuur en het DNA bij bedrijven in de sector. Hierdoor kunnen wij de beste professional aan uw bedrijf koppelen.

 

Ook voor uw Recruitment-opdrachten

Naast Executive Searches voeren we ook Recruitment-opdrachten uit voor managementfuncties. We selecteren de juiste resultaatgerichte professionals binnen de agrifoodsector voor zowel vaste aanstellingen als interim-opdrachten. Ook hierbij is ons doel altijd om de beste match te vinden en een succesvolle, langdurige samenwerking met u aan te gaan. Dat we hierin succesvol zijn, blijkt uit onze resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

Het beste bureau als search partner

Lees meer over onze methode Leer Kimberley kennen