Een Sales Manager die uw bedrijf een commerciële koers geeft

Sales Managers zetten de commerciële koers van uw bedrijf uit. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search selecteert de professional die uw organisatie een stap verder brengt.

Nieuwe CCO, Sales Director of Manager?

Van strategie tot de afhandeling van de order

Een Sales Manager stelt plannen en doelen op voor de verkoop van de producten en diensten van uw bedrijf. Dat doet de Sales Director voor het hele proces, van strategie tot afhandeling van orders. Daarnaast is deze directeur een goede sparringpartner als het gaat om de commerciële richting van uw bedrijf. Hij of zij volgt nauwgezet de ontwikkelingen in de markt en maakt daar analyses van. Als een bepaalde strategie niet werkt, stuurt de Sales Manager moeiteloos bij. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van C-level professionals en selecteert de beste Sales Director voor uw bedrijf.

De juiste professional vinden wij via Executive Search

Die juiste kandidaat vinden wij door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking in onder andere familiebedrijven en multinationals. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search werft ook C-level professionals voor bedrijven in de agrifoodsector waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons waardevolle netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf en directie vervanging na aankoop.

 

Timo de Smet is specialist op het gebied van Sales

Bent u op zoek naar de beste professional voor uw openstaande functie als Sales Manager of Director? Timo helpt u hier graag bij. Hij is specialist in vacatures op het gebied van Sales, zowel B2B als B2C. Het doel van Timo is om de behoeftes van iedere openstaande rol in kaart te brengen en hier de juiste kandidaat aan te koppelen. Die uitdaging geeft hem iedere keer weer energie.

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Het doel van Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search is altijd om een duurzame match te vinden en een succesvolle, langdurige samenwerking met u aan te gaan. Wij kijken naar de behoeftes van uw bedrijf en welke professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Door onze uitgebreide en jarenlange ervaring in de agrifoodsector kennen we de cultuur bij de bedrijven. Zo weten we precies hoe we de beste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen. Dat blijkt ook uit onze resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

Op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging?

Schrijf u in Neem contact op met Timo