Familiebedrijven

Familiebedrijven hebben vaak een lange en rijke historie in hun vakgebied in de regio. Tegelijkertijd richten ze hun blik op de toekomst door te investeren in de lange termijn. Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben we jarenlange ervaring met werven voor familiebedrijven. Daardoor weten we precies welke professional de beste match is voor uw bedrijf.

Bel nu voor vrijblijvend overleg

Uw bedrijf de volgende stap laten zetten

Bent u op zoek naar een professional voor uw familiebedrijf? Dat deze persoon mensgericht is, is dan een belangrijke voorwaarde. Binnen uw bedrijf is een goede band tussen medewerkers namelijk belangrijker dan in welk bedrijf ook. Daarnaast moet hij of zij zien waar kansen liggen om de interne organisatie de volgende stap te laten zetten. Met deze eisen houden wij uiteraard rekening als we een professional selecteren. 

De juiste professional via Executive Search

Die juiste professional vinden we door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking van uw familiebedrijf. We werven onder andere C-level professionals in de agrifoodsector. Daarbij kijken we naar de behoeftes van uw bedrijf en welke professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. We kennen de cultuur bij familiebedrijven in de sector, waardoor we in staat zijn de beste professional aan uw bedrijf te koppelen.

 

Ook voor uw Recruitment-opdrachten

Naast Executive Searches voeren we ook Recruitment-opdrachten uit voor management- en directiefuncties. We selecteren de beste professionals binnen de agrifoodsector voor zowel vaste aanstellingen als interim-opdrachten. Ook hierbij is ons doel altijd om de beste match te vinden en een succesvolle, langdurige samenwerking met u aan te gaan. Dat we hierin succesvol zijn, blijkt uit onze resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

Meer weten over onze werkwijze?

Lees meer over ons Leer Timo kennen