Een Inkoop Manager die uw inkoopbeleid naar een hoger niveau tilt

Een goede Inkoop Manager kent de markt en durft risico’s te nemen. Laat Agri Food en Feed Recruitment de beste professional selecteren voor uw bedrijf.

Op zoek naar Procurement versterking?

Het inkoopbeleid tactisch en strategisch vormgeven

Een Manager Inkoop houdt zich bezig met de inkoop van goederen en diensten. Hij of zij zet een inkoopstrategie op en implementeert die. Dankzij een scherp commercieel inzicht weet een goede Inkoop Manager hoe de Food en Feed markt waarin uw bedrijf opereert, werkt. Daardoor durft een Inkoop Manager risico’s te nemen om zo het inkoopbeleid naar een hoger niveau te tillen. 

Door strategisch in te kopen weet een goede Inkoop Manager besparingen door te voeren. Dit doet hij of zij door tender te implementeren. Daarnaast houdt hij of zij zich bezig met Procurement, dus met de activiteiten die zijn gericht op het beheersen en sturen van de inkomende goederenstroom tot aan het moment dat de goederen in productie worden genomen. Verder doet een Inkoop Manager actief aan relatiebeheer met leveranciers en onderhandelt over contracten en sluit die af. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van managers en C-level professionals en selecteert de beste Manager Inkoop voor uw bedrijf.  

 

De juiste professional vinden wij via Recruitment

Die juiste kandidaat vinden wij door Recruitment-opdrachten uit te voeren voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe we de beste, duurzame match tussen uw bedrijf en een professional kunnen maken. Om tot de juiste selectie te komen, nemen we de tijd om u en de potentiële professional goed te leren kennen. Alleen zo kunnen uw bedrijf en de bedrijfsresultaten groeien.

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Niet alleen door onze jarenlange ervaring, maar ook door onze niche focus kennen wij de bedrijven in de Food en Feed sector goed. Hierdoor weten wij welke behoeftes bedrijven hebben en wat uw bedrijf nodig heeft. Ons doel is om dit te vertalen naar een professional die daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Die ingrediënten zijn noodzakelijk voor het vinden van een duurzame match en een succesvolle, langdurige samenwerking met uw bedrijf.

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resources helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Procurement professional klaar voor de volgende stap?

Schrijf u vandaag in Bekijk alle vacatures