Een Supply Chain Manager die uw logistieke proces in goede banen leidt

Supply Chain Managers zorgen dat de weg die uw product aflegt van de leverancier tot de klant feilloos verloopt. Agri Food en Feed Recruitment selecteert de beste professional voor uw bedrijf.

Nieuwe Supply Chain Manager?

De weg van de leverancier naar de klant optimaal inrichten

Een Supply Chain Manager zorgt ervoor dat de weg die uw goederen aflegt - van de leverancier tot de klant - naadloos verloopt. Belangrijk, want veel producten zijn kort houdbaar en er gelden verschillende voorwaarden voor voedselveilige transport en opslag. Onder andere de inkomende en uitgaande transportstromen, het opslag- en het voorraadbeheer en de inkoop vallen onder de verantwoordelijkheden van een Supply Chain Manager. 

Een goede Supply Chain Manager is altijd op zoek naar verbeterpunten van de logistieke processen. Door deze continu te analyseren zorgt de Supply Chain Manager uiteindelijk voor kostenbesparing waarbij de voorraad binnen het bedrijf zo laag mogelijk blijft. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van managers en C-level professionals en selecteert de beste Supply Chain Manager voor uw bedrijf.  

 

Tijdelijke vervulling via Interim Management

Heeft u tijdelijk vervanging nodig voor uw huidige Supply Chain Manager vanwege uitval of langdurig verzuim? Of heeft u expertise van buitenaf nodig vanwege een veranderde markt of gewijzigde strategie? Dan kunt u tijdelijk een passende kracht inhuren via een Interim-opdracht. Agri Food en Feed Recruitment helpt u graag bij het selecteren van de juiste kandidaat. Wij kennen de bedrijven in de agrifoodsector goed vanwege onze jarenlange ervaring en niche focus. Hierdoor vinden wij altijd de beste match voor uw bedrijf.

 

De juiste professional vinden wij via Recruitment

Zoekt u een kandidaat voor een vaste aanstelling, dan vinden wij die via Recruitment. Wij vinden een duurzame match door kwalitatieve en kwantitatieve interviewmethodes te gebruiken, zoals competentiegericht interviewen. Zo leren wij de professional niet alleen op zakelijk, maar ook op persoonlijk vlak goed kennen. 

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search is het vinden van een duurzame match en een succesvolle, langdurige samenwerking ons doel. Wij kijken naar de behoeftes van uw bedrijf en welke professional daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Door onze jarenlange ervaring en niche focus in de agrifoodsector kennen we de cultuur bij de bedrijven. Zo weten we precies hoe we de beste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen. Dat blijkt ook uit onze resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Schrijf u vandaag in Bekijk alle vacatures