Een CEO selecteren: de belangrijkste keuze voor uw bedrijf

Een goede CEO brengt uw bedrijf verder. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search brengt uw behoeftes in kaart om zo de beste kandidaat te selecteren.

Wat kunnen we voor u kunnen betekenen?

De eindverantwoordelijke, de leider

De keuze voor een Chief Executive Officer (CEO) bepaalt welke koers u met uw bedrijf gaat bevaren. Belangrijk dus dat u de goede maakt. Een goede CEO kan niet alleen zichzelf goed leiden, maar vooral een hele organisatie. De koers uitstippelen, langetermijnstrategieën bepalen en zich verbinden met de mensen in de organisatie zijn taken waar een goede CEO zich in thuis voelt. Met oog op de toekomst en groei, altijd. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search vindt de Algemeen Directeur die uw bedrijf de volgende stap laat maken.

 

De juiste kandidaat vinden wij met Executive Search

Die juiste kandidaat vinden wij door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking in o.a. familiebedrijven en multinationals. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search werft ook C-level kandidaten voor agrifoodbedrijven waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons sterke netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf tot directie vervanging na aankoop.

 

Ons doel: een duurzame match en een langdurige, succesvolle samenwerking

Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search streeft altijd naar een duurzame match en een langdurige, succesvolle samenwerking. Dit doen we door te kijken naar de behoeftes van het bedrijf en welke kandidaat daar het beste bij past op het gebied van hard en soft skills. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de cultuur bij de bedrijven in de sector en weten we hoe we de beste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen. Dat blijkt uit de resultaten: 95% van de professionals werkt 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf. Lees meer over onze Executive Search werkzaamheden. 

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Executive professional en op zoek naar de volgende stap?

Schrijf u vandaag nog in Bekijk alle vacatures