Voldoen aan voorwaarden en normen voor voedselveiligheid

Uw bedrijfsvoering valt of staat met goed kwaliteitsmanagement. Agri Food en Feed Recruitment matcht de beste professional met uw bedrijf.

(Interim) QA Manager gezocht?

Goed kwaliteitsmanagement: essentieel voor de bedrijfsvoering

Een Quality Manager of Director waarborgt de kwaliteit van het productieproces en geeft vorm aan het beleid van uw bedrijf op het vlak van arbeidsomstandigheden, kwaliteit en milieu met Quality Health Safety Environment management. Dit doet hij of zij door efficiënte werkprocessen en werkvoorschriften op te stellen en bewaken. Een belangrijke rol binnen uw bedrijf, want retailketens binnen de Food en Feed industrie stellen strikte voorwaarden aan leveranciers. Niet alleen gelden er algemene richtlijnen voor voedselveiligheid en hygiëne. Er zijn ook veel door de markt opgelegde normen waar u als bedrijf aan moet voldoen. Denk aan het HACCP-, het IFS- en het BRC certificaat. Een Quality Manager maakt de vertaalslag van die richtlijnen naar de werkvloer.

Daarnaast wordt de consument ook steeds kritischer in de keuze voor voedsel. Steeds meer mensen eten biologisch en kiezen voor producten met het Beter Leven keurmerk. Ook willen zij steeds vaker weten waar hun voeding vandaan komt en hoe het geproduceerd is. Dit maakt goed kwaliteitsmanagement van groot belang voor een goede bedrijfsvoering. 

 

Een Quality Health Safety Environment bewaken

Om de kwaliteit van uw bedrijf op peil te houden, begeleidt een Quality Manager ook interne en externe audits. De uitkomsten voert hij of zij door en hiermee houdt hij het Quality Control- en het Quality Assurance Proces op peil. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search heeft een groot netwerk van managers en C-level professionals om de beste QA Manager of Director voor uw bedrijf te selecteren.

 

De juiste professional vinden wij via Recruitment

Die juiste kandidaat vinden wij door Recruitment-opdrachten uit te voeren voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Dankzij onze jarenlange ervaring en niche focus kennen we de bedrijven in de agrifoodsector goed. Dit zorgt ervoor dat we altijd de beste, duurzame match tussen uw bedrijf en een professional maken. Om tot die juiste selectie te komen, nemen we de tijd om uw bedrijf en de potentiële professional goed te leren kennen. Zo zorgen we ervoor dat de behoeftes overeenkomen met elkaar.

 

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Goede Quality Managers zijn schaars. Voor bedrijven kan het daarom lastig zijn om een passende kandidaat te vinden. Laat u dit door een gespecialiseerd bureau doen, dan verhoogt u de kans op een snelle en goede match aanzienlijk. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search benadert potentiële kandidaten namelijk al voordat een Recruitment of Executive Search-opdracht binnenkomt. Hierdoor kunnen wij kandidaten direct proactief benaderen op het moment dat u de opdracht bij ons uitzet. Lees hier meer over onze methode. 

 

Interim Quality Professionals

Heeft u tijdelijk expertise van buitenaf nodig om uw bedrijf klaar te stomen voor een geplande audit? Of wilt u de resultaten vanuit een audit juist verbeteren? Dan kan het verstandig zijn om tijdelijk een Interim Quality Professional in te schakelen. Ook hier helpt Agri Food en Feed Recruitment u graag mee. Wij hebben een groot netwerk van Interim Quality Professionals waardoor wij snel kunnen schakelen als u op korte termijn iemand nodig heeft.

Quality professional op zoek naar de volgende stap?

Schrijf u vandaag in Bekijk alle vacatures