Een Finance Director die waarde creëert voor uw bedrijf

Een goede Finance Director, oftewel Chief Financial Officer (CFO), zorgt voor inzicht en overzicht. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search leert uw behoeftes kennen en selecteert zo de beste kandidaat voor uw bedrijf.

Nieuwe Finance Manager of CFO?

Kosten en cashflow in control

Een CFO vormt het financiële hart van uw bedrijf. Deze directeur houdt de kosten, risico’s en cashflows altijd in control. Om goede strategische besluiten te nemen, zijn analyses en betrouwbare data nodig. Dat vraagt om inzicht en overzicht en daar zorgt de CFO voor. Met die bijdrage aan het (financieel) beleid creëert de Finance Director doorlopend waarde voor uw bedrijf. Daarnaast denkt de CFO mee met uw business en geeft hij of zij tegenspraak als dat nodig is. Agri Feed en Food Recruitment & Executive Search selecteert dankzij haar grote netwerk van C-level professionals de beste CFO voor uw bedrijf.

 

De juiste professional via Executive Search

Die juiste kandidaat voor de functie CFO of Finance Manager vinden wij door Executive Search-opdrachten uit te voeren voor de opvolging en versterking in onder andere familiebedrijven en multinationals. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search werft ook C-level professionals voor bedrijven in de agrifoodsector waar investeringsmaatschappijen achter zitten. Met ons sterke netwerk van Private Equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag voeren wij kwalitatieve C-level searches uit voor de aankoop van een bedrijf en directie vervanging na aankoop.

 

Tijdelijke vervanging via een Interim-opdracht

Bent u tijdelijk op zoek naar vervanging voor uw huidige CFO of Finance Manager? In situaties als langdurig verzuim of uitval kunt u deze positie tijdelijk open zetten als Interim-opdracht. Ook als u externe expertise nodig heeft vanwege een gewijzigde strategie of een veranderde markt kan dit uitkomst bieden. Agri Food en Feed Recruitment helpt u graag bij het vervullen van uw Interim-opdracht. Dankzij onze jarenlange ervaring en niche focus kennen we de bedrijven in de Food en Feed sector goed. Daardoor maken wij altijd de beste en een snelle match tussen uw bedrijf en een professional.

 

Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers helpen u graag

Zoekt u een vaste partner voor uw Executive Search? Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met verschillende bedrijven. Als Executive Search-partner vullen we doorlopend openstaande rollen voor management- en directiefuncties. Kimberley Pérukel, Timo de Smet en hun Resourcers hechten waarde aan een diepgaande relatie waarin zij u en uw behoeftes en waarden door en door kennen. Zo vinden zij gegarandeerd de beste match voor u.

Nieuwe uitdaging in Finance?

Schrijf u vandaag in Bekijk alle vacatures