Uw partner voor AgriFood vacatures

Direct Contact

Wij vinden altijd de beste match

Bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search vervullen wij management- en directiefuncties in de Agrifoodsector. Voor Recruitment, Executive Search en het vervullen van Interim-opdrachten zijn wij de partij. Dankzij onze jarenlange ervaring en niche focus brengen wij bedrijven en professionals succesvol bij elkaar. Het resultaat: altijd een duurzame match.

Wij geloven dat de combinatie van kennis van mensen, de markt én de nieuwste technieken zorgt voor het beste resultaat voor opdrachtgever en professional.

Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search is in 2016 opgericht door Kimberley Pérukel. Twee jaar later voegde Timo de Smet zich bij het team als Managing Partner. Vanuit Baarn werken ze samen met onze Resourcers als vaste recruitment-partner voor verschillende bedrijven binnen Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

 

                       Onze vakgebieden

Binnen de Agrifood en Feed sector richten we ons op de volgende specifieke vakgebieden:

Algemeen management (CEO’s)

Operations

Finance

Sales

Supply Chain

Quality

Inkoop

Marketing/ R&D

Agri Food en Feed begrijpt hoe de sector werkt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we de beste professionals aan bedrijven te koppelen. Dat resulteert altijd in een duurzame match.

                       Onze methode

Om de juiste match te maken tussen de beste professionals en bedrijven, zetten we kwantitatieve en kwalitatieve interviewmethodes in, waaronder competentiegericht interviewen. Zo leren we professionals en bedrijven zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak goed kennen. Samen met bedrijven kijken we waar de behoeftes liggen om zo de juiste kandidaat te selecteren. Wilt u meer weten over hoe wij werken? Lees dan hier meer over onze methode.

 

                       Langetermijnrelaties voor een succesvolle samenwerking

Zoekt u een vaste partner voor uw Recruitment en Executive Search? Bij Agri Food en Feed hebben wij veel langdurige, succesvolle samenwerkingen met bedrijven. Als hun enige recruitment-partner vullen we doorlopend openstaande rollen in voor nieuwe professionals. Door zo’n langetermijnrelatie kennen we elkaar diepgaand, waardoor we gegarandeerd de beste matches vinden. Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

 

                       Hoge tevredenheid onder bedrijven en professionals

Onze aanpak en snelheid zorgt voor tevreden bedrijven en professionals. Na plaatsing door Agri Food en Feed werkt 95% van de professionals 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf. En 97% van de hiring managers die met ons werkt, beschouwt onze search, begeleiding en resultaten als excellent.