De levensduur van je bedrijf bevorderen met een Sustainability Professional

Een Sustainability Professional bepaalt de sustainabilty strategie van uw bedrijf. Agri Food en Feed Recruitment verbindt u met de Sustainability Professional die het allerbest bij uw bedrijf past.

Sustainability Manager of Director gezocht?

Maak uw bedrijf duurzaam(er) met een geweldige Sustainability Professional

Een Sustainability Manager of Director zorgt voor de implementatie, communicatie en integratie van de sustainability strategie in uw organisatie. Dit doet hij of zij door eerst een voor uw organisatie passende sustainability strategie op te zetten inclusief doelstellingen. Vervolgens leidt deze professional de projecten die uit deze strategie voortkomen en zorgt ervoor dat alle interne stakeholders geënthousiasmeerd worden hiervoor.

Het is dus een persoon met veel inhoudelijke kennis over sustainability als vakgebied, iemand die een visie hierop heeft en deze visie kan uitwerken tot een haalbaar strategisch plan. Het is ook een persoon die leiding kan geven aan mensen uit alle lagen van uw organisatie en mensen voor zijn of haar strategie warm kan maken. Een unieke rol binnen uw organisatie.

 

Vind de Sustainability Manager of Director die bij u past

Naast dat het een unieke functie is, ziet een sustainability strategie er natuurlijk anders uit voor elke organisatie. Het vinden van een Sustainability Professional die helemaal past bij uw organisatie én uw duurzaamheidswensen is dan ook noodzakelijk voor succes. Om deze redenen kan het proces van een Sustainability Professional aannemen veel tijd kosten. Laat Agri Food en Feed Recruitment u daarbij helpen.

De juiste professional vinden wij via Recruitment

Die juiste Sustainabilty Manager of Director vinden wij voor u door Recruitment-opdrachten uit te voeren voor vaste aanstellingen en Interim-opdrachten. Agri Food en Feed Recruitment heeft al meer dan 6 jaar ervaring en niche focus waardoor wij de bedrijven in deze sector zeer goed kennen. Hierdoor zorgen wij altijd voor de beste en meest duurzame match maken tussen bedrijf en professional. Dit doen we door de tijd te nemen om uw bedrijf en de potentiële professional eerst goed te leren kennen. Zo zorgen we ervoor dat de behoeftes overeenkomen met elkaar.

Altijd een duurzame match en succesvolle, langdurige samenwerking

Sustainability Professionals zijn dus schaars omdat het zo’n unieke functie betreft. Ook moet hij of zij nog cultuur fit zijn en een (potentiële) passie hebben voor uw product. Om deze redenen kan het daarom lastig zijn om een passende kandidaat te vinden. Laat dit daarom doen door een gespecialiseerd bureau zoals Agri Food en Feed Recruitment. Dan verhoogt u de kans op een snelle en goede match aanzienlijk. Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search benadert potentiële kandidaten namelijk al voordat een Recruitment of Executive Search-opdracht binnenkomt. Zo weten we precies hoe we de beste professional aan uw bedrijf kunnen koppelen. Al meer dan zes jaar lang werken 95% van de professionals 3 jaar later nog steeds voor hetzelfde bedrijf.