Over Kimberley Pérukel

Neem direct contact op

Over Kimberley Pérukel

Nadat Kimberley haar eerste voedselfabriek bezocht, wist ze dat haar hart bij de maakindustrie lag. “Eten gaat over passie en verbinding, of je nu met je gezin aan tafel zit of uit eten gaat in een luxe restaurant. De mensen die het eten produceren, vertegenwoordigen die passie; zichtbaar en merkbaar. Dat maakt de branche ontzettend interessant om voor te werken”, zegt Kimberley enthousiast. Vanuit die passie richtte ze Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search in 2016 op.

Daarvoor werkte Kimberley al 2 jaar in de Agrifoodsector. Ze startte haar carrière bij Russell Reynolds Associates en stapte daarna over naar SIRE Life Sciences. Bij SIRE Life Sciences vulde ze openstaande rollen voor functies als Operations Managers en Operations Directors. 

Daarna maakte ze de overstap naar FrieslandCampina. Hier was ze als Procurement Manager verantwoordelijk voor de inkoop van Human Capital. Doordat Kimberley zowel de bureau- als de klantzijde kent, weet ze precies wat bedrijven zoeken in een samenwerking met bureaus en andersom. 

Vanaf het moment dat Kimberley Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search opzette, focuste ze zich op Operations en General Management. Om bedrijven nog beter te kunnen bedienen besloot ze uit te breiden met haar Managing Partner Timo de Smet en verschillende Resources. 

 

De juiste professional op de juiste plek

Kimberley focust zich op vacatures binnen Operations, Finance en Quality voor Food, Agri en Feed. Daarnaast voert ze Executive Searches voor CEO’s voor voedselbedrijven. Kimberley heeft een sterk netwerk van private equity-bedrijven met een Nederlandse grondslag. Haar Executive Search opdrachten lopen uiteen van CEO Searches voor aankoop van een bedrijf tot directie of Management Team (MT) vervangingen na aankoop van een bedrijf.

Samenwerken met bedrijven die waarde hechten aan het koppelen van de juiste professional aan de juiste plek, daar wordt Kimberley blij van. Ze gaat altijd voor een duurzame match en een langdurige, succesvolle samenwerking met bedrijven. Dit doet ze door samen met bedrijven te kijken naar welke kandidaat het beste past op het gebied van hard en soft skills.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Schrijf u in Bekijk alle vacatures