Over Timo de Smet

Neem nu contact op

Over Timo de Smet

Timo de Smet is Managing Partner bij Agri Food en Feed Recruitment & Executive Search. 7 jaar geleden startte hij zijn carrière in Recruitment en Executive Search. Al snel kwam hij in aanraking met de Agrifoodsector en sindsdien wil hij niet meer anders. Voor zijn overstap naar AFF was hij Business Director bij KLV Professional Match, het recruitmentbureau verbonden aan de Wageningen Universiteit. 

Timo zijn kracht ligt in het begeleiden van verandertrajecten bij bedrijven, zoals de opvolging van directeur-grootaandeelhouders van familiebedrijven. Hij weet de behoeftes van bedrijven als geen ander te achterhalen. Dit doet hij door de stakeholders van bedrijven op een persoonlijke manier te benaderen. De gesprekken met professionals steekt hij op dezelfde manier in. Zo levert hij altijd de juiste, en soms ook verrassende matches op. 

 

Impact maken op bedrijven

Timo is specialist in vacatures op het gebied van Sales (zowel B2B als B2C), Marketing en R&DProcurement en Supply Chain. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor Executive Search-plaatsinen van CEO’s in de Agrarische en Feed sectoren.

Impact maken op bedrijven door de behoeftes van bedrijven te vertalen en de juiste kandidaat te selecteren, daar krijgt Timo energie van. Hij werkt graag met familiebedrijven, vanwege de langetermijnvisie die zij hebben en hun normen en waarden.

Naast zijn kennis van markten en kandidaten heeft Timo ook een sterke achtergrond in technologie en innovatie binnen Recruitment en Executive Search. Hij zorgt ervoor dat zowel binnen AFF als bij bedrijven de nieuwste technologie ingezet kan worden om talent te vinden en human capital te begeleiden. 

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Schrijf u in Bekijk alle vacatures