Functies

AFF Recruitment & Executive Search is een Nederlands recruitment bedrijf met een uniek inzicht in de industrie en kennis binnen de agri-, voedsel- en feed industrieën. Met ruime ervaring in het werken met de beste kandidaten, en het werken met klanten in de veredeling, teelt, producenten van levensmiddelen, retailers en foodservice bedrijven kunnen wij u het beste talent bieden.

AFF Recruitment & Executive Search biedt u experts in de industrie, met een professionele achtergrond in de voedselsector, de agricultuur of diervoedingsindustrie. Met uitgebreide ervaring in het vinden van kandidaten voor klanten en het inkopen van recruitment weet AFF Recruitment & Executive Search waar uw behoeftes liggen. Om u de beste kandidaten te kunnen bieden richt AFF Recruitment & Executive Search zich exclusief op een beperkt aantal profielen. 

 

 

Functieprofielen

AFF Recruitment & Executive Search begrijpt niet alleen wat uw behoeften zijn, wij anticiperen erop. Op deze manier krijgt u sneller de beste kandidaten uit de markt. AFF Recruitment & Executive Search heeft een groot en breed netwerk van bedrijven, organisaties en universiteiten die zich bezig houden met het voeden van de wereld. Op deze manier blijft u op de hoogte van de laatste inzichten in de talentenmarkt.

Contacteer ons vandaar om onze kennis van deze functies voor u aan het werk te zetten.