Timo de Smet is de Managing Partner van AFF Recruitment & Executive Search, verantwoordelijk voor het headhunten en plaatsen van Sales Managers en Commercieel  Directeuren  in de Agri-, Voedsel- en Diervoedingsindustrieën.

Met zijn jarenlange ervaring in de recruitment zorgt Timo voor excellente en duurzame matches tussen kandidaat en klant. Zijn passie ligt in inzichtelijk maken van het plan van aanpak voor de klant, zodat deze ten alle tijden weet waar we zijn in het proces en wat deze kan verwachten. Met een sterk netwerk in Commerciële kandidaten kijkt Timo verder dan het vinden van de kandidaten, maar ligt zijn passie bij het vinden van een kandidaat die past bij de bedrijfsstrategie van de klant.

Zijn netwerk in commercieel talent spreid zich uit van de Ingrediënten markt (zowel handel als productie), tot de voedingsindustrie en de feed industrie (zowel ingrediënten als business-to-farmer). Samen met zijn kandidaten communiceert Timo altijd transparant over het maken van een value added match.

Door nauw contact te houden met de kandidaten, ook voordat er een actieve opdracht loopt, is AFF Recruitment & Executive Search in staat om snel te schakelen voor haar klanten. Na een intake begint een grondig en effectief  search process, waarin kandidaten uitgebreide gescreend worden. Het voorstellen van kandidaten, de interviews en het uiteindelijke aanbod zorgt AFF ook voor nazorg tot de start van de kandidaat bij het nieuwe bedrijf.

Voor zijn start bij AFF Recruitment & Executive Search was Timo werkzaam als Directeur bij KLV Professional Match. Timo was eerder werkzaam in Recruitment bij onder andere SIRE Life Sciences en Young Capital.

Contact

AFF Recruitment & Executive Search kan u helpen bij alle fasen van recruitment. Van het opstellen van het functieprofiel, het bepalen van het inhuurproces tot het aanleveren van kandidaten. Neem nu direct contact op met Timo de Smet voor meer informatie.