Kimberley Pérukel is de Managing Director van AFF Recruitment & Executive Search, verantwoordelijk voor het headhunten en plaatsen van Plant Managers, Operations Directeuren en Algemeen Directeuren in de Agri-, Voedsel- en Diervoedingsindustrieën.

Passie voor fabrieken, voedselindustrie en voedselproductie in combinatie met sterke netwerk in de sector zijn de kernwaarden waarop Kimberley opereert met AFF Recruitment & Executive Search. Kimberley’s grootste kracht is het leggen van verbindingen tussen mensen en een sterk empathisch vermogen om de mens achter het cv te leren kennen en de link te leggen tussen kandidaten en cliënten.

Het kantoor van AFF Recruitment & Executive Search bevindt zich in de oude Verkadefabriek in Zaandam. Samen met een team van Resourcers bewerkt AFF Recruitment & Executive Search de markt voor opdrachten uit, zodat iedere search begint in een warm netwerk van kandidaten.

Voor de start van AFF Recruitment & Executive Search was Kimberley werkzaam bij FrieslandCampina als Category Manager Procurement. Kimberley was eerder werkzaam in Recruitment en Executive Search als Consultant bij SIRE Life Sciences en Russell Reynolds Associates.

Kimberley heeft een achtergrond in Politicologie (BSc. Pace University, New York) en een Master in Internationaal Recht (LL.M. Vrije Universiteit). Tijdens haar studie is ze werkzaam geweest voor de Associated Press (NYC), de Public International Law and Policy Group en was ze Research Associate aan Harvard University.

+31 (0)634107500