Recruitment

AFF Recruitment & Executive Search is in 2016 gestart als enige recruitment specialist gericht op het oplossen van de werving en selectie uitdagingen voor de functies van Plant Manager, Operations Director en Algemeen Directeur binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri industrie in Nederland. Door de focus op deze profielen verkent AFF de kandidaten in de markt al voordat u uw opdracht bij ons neerlegt.

Wanneer u samenwerkt met AFF Recruitment start een volledig transparant proces. We beginnen met een afname van de details van de vacature. Wat voor profiel zoekt u precies, welke ervaring moet de kandidaat meebrengen, maar vooral: waarom heeft u deze persoon nodig?

Vooraf worden er data vastgelegd voor het aanleveren van kandidaat profielen, interviews en terugkoppelingen. Vervolgens stellen wij samen een contract op waarin we deze gegevens opnemen, maar waarin we ook afspreken wat u verwacht van uw samenwerking met AFF Recruitment. Hiermee start onze taak om voor u de beste kandidaten te vinden, maar hebben we ook uw commitment nodig om de samenwerking tot een succes met maken.

Tijdens het proces blijven we regelmatig met u in contact om feedback te ontvangen over kandidaten en eventuele vervolggesprekken in te plannen. We begeleiden u en de kandidaten door het interview- en aanbiedingsproces om tot een succesvolle plaatsing te komen.

Het unieke onderdeel van uw samenwerking met AFF Recruitment is dat u na de plaatsing een korte enquete krijgt over het contract dat in het begin tussen uzelf en AFF is afgesloten. Hoe heeft u de samenwerking ervaren? Voldeed AFF aan uw verwachtingen? Wanneer wij niet scoren boven een afgesproken acceptabele score, krijgt u een korting op de rekening!

Op deze manier houden wij het recruitment proces voor u zo open en duidelijk mogelijk.

Comments are closed.