Sales Manager

Werving van
Sales Managers

Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment & Executive Search is het enige recruitment bureau in Nederland met een niche focus op Sales professionals zoals de Sales Manager of Accountmanager. Omdat deze professionals veel kennis van het product en de markt moeten hebben is de werving en selectie van Sales Managers een belangrijke onderneming.

Met een sterk netwerk in Sales en Account Managers binnen de Nederlandse voedingsindustrie, agricultuur en feed industrie begrijpt AFF Recruitment wat het bedrijf nodig heeft en hoe je een duurzame match maakt met commercieel talent.

Commercieel talent

Goed nieuws: het is tijd om een Sales Manager in te huren. Maar voordat de interviews ingepland kunnen worden moeten er Sales Managers aangesproken worden met een boeiende functiebeschrijving en kijken we naar een passende lijst van kwalificaties om te zorgen dat kandidaten de juiste ervaring hebben en passen bij de bedrijfscultuur.

Ondanks alle moderne instrumenten en systemen worden Operations Managers dagelijks geconfronteerd met uitdagingen in het overzien van de plant. Om optimale procesprestaties in een verschuivend landschap te houden moet de Plant Manager moderne trends (Lean, Continuous Improvement, Performance Excellence) kunnen implementeren om de nieuwe prioriteiten van de markt bij te kunnen houden.

Sales kwalificaties

Goede Verkoopmanagers zijn analytisch, bekijken gegevens om te doorzien wat relevant is, trekken daarna zinvolle conclusies om daarna actie te ondernemen. Een sterke Sales Manager is communicatief sterk en levert informatie effectief en accuraat aan bij de juiste mensen, op het juiste moment. En last but not least is een goede Sales Manager geïnspireerd en enthousiast. Dit zijn de mensen die overal mogelijkheden zien, die bereid zijn om de wereld in te trekken met hun ideeën en ervan overtuigd zijn dat ze er een succes van kunnen maken.

Van functionele ingrediënten voor voeding tot verpakte broodjes, de AgriFood markt kent diverse niches waarin Sales Managers actief kunnen zijn. Kennis van het product, de markt en de regio waarin de Sales of Account Manager gaat werken zijn dan ook van groot belang bij het vinden van een geschikte match. AFF Recruitment & Executive Search heeft kandidaten geplaatst bij handelshuizen, feed ingrediënten producenten en is meer dan bekend met de diverse B2C producten. Of de gewenste ervaring nu moet liggen in het verkopen aan retailers met trade marketing ervaring of juist in het verkopen van concepten vanuit de B2B industrie zoals de smaak- en kleurstoffen, wij kennen de juiste mensen om het verschil te maken voor uw organisatie.

Functietitels

  • Sales Manager/Manager Sales
  • Accountmanager
  • Regional Sales Manager
  • New Business Developer
  • Business Unit Manager
  • Verkoopmanager
  • Trader
  • Export Manager

Bekijk <a href="https://affrecruitment.nl/vacatures">hier</a> alle openstaande vacatures.

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Sales Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Contacteer ons vandaag om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Comments are closed.