Procurement

De beste
Procurement professionals

Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment & Executive Search is het enige recruitment bureau in Nederland dat zich exclusief richt op Procurement professionals, waaronder Procurement Directors en Managers. De strategische rol die Inkoop heeft in een organisatie wordt in toenemende mate her- en erkend en het aannemen van professionals in diverse lagen van de organisatie is van het hoogste belang.

Met de expertise in de vakgebieden agricultuur, voedsel & dranken industrie en de diervoeding gecombineerd met de exclusieve focus op Inkoop/Procurement is AFF Recruitment & Executive Search het beste bureau om u te helpen met uw search.

Procurement Directors

De Inkoop Directeur is verantwoordelijk voor het strategisch inkoop beleid van het bedrijf. Van grondstoffen tot consultancy diensten, de Inkoop Directeur of Procurement Director stuurt het team aan, beheerst en waarborgt de keten en zorgt natuurlijk voor de beste prijs van binnenkomende goederen en diensten.

Procurement Manager

Een sterke Inkoper heeft een commerciële mindset, maar kijkt vooral hoe hij/zij de beste waarde uit een leverancier kan halen. Dit kan verschillen van een handels aanpak tot het bouwen van strategische samenwerkingen. Soms heeft het een voordeel wanneer de Inkoper eerdere ervaring heeft in het specifieke product dat ingekocht moet worden, bijvoorbeeld voor een bepaalde markt qua ingrediënten of een categorie zoals verpakkingsmateriaal. De Category Procurement Manager overziet zijn of haar categorie op strategisch vlak en kan gemakkelijk de trends en veranderingen in de markt bijhouden. Op die manier kan het bedrijf de beste leveranciers met de meest passende voorwaarden aan zich verbinden.

Functietitels
  • Procurement Director
  • Group Procurement Director
  • Inkoopdirecteur
  • Category Procurement Manager
  • Procurement Manager
  • Inkoopmanager
  • Inkoper

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Procurement binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Contacteer ons vandaag om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Comments are closed.