FAQs

Q?

Hoe werkt de korting op basis van servicelevels?

A.

We kennen allemaal de voorbeelden van recruitment bureau's waar u een goed gesprek mee heeft, die u van alles beloven en die vervolgens nooit een kandidaat aanleveren. Of erger nog, bureau's die u verplichten de fee al vooraf te betalen en vervolgens geen (of geen goede) kandidaten naar u doorsturen.

AFF Recruitment & Executive Search werkt met een transparant proces zodat u weet waar u aan toe bent, iedere stap in het proces. Nadat u met AFF Recruitment & Executive Search overeenstemming over een opdracht heeft bereikt start het wervingsproces om uw ideale kandidaat te zoeken. Maar in dat gesprek komt u ook met AFF overeen wat de tijdslijn voor de verschillende stappen zal zijn, wanneer de interviews ingepland kunnen worden en wat uw aanvullende eisen betreft het proces zijn. Zo kan u willen dat er een assessment wordt afgenomen, stelt u een vast contactmoment op prijs of wilt u een marktmap ontvangen met alle gesproken kandidaten en redenen waarom ze wel of niet aan u voorgesteld worden. Op basis van uw eisen maken wij een transparante afspraak over uw verwachtingen over de diensten van AFF Recruitment & Executive Search. Hierna gaan wij voor u aan de slag en begeleiden we uw wervingsproces van begin tot eind. Na het plaatsen van de kandidaat ontvangt u een enquête via de email. U scoort AFF Recruitment & Executive Search op basis van de eerder opgestelde voorwaarden. Scoort AFF Recruitment & Executive Search geen voldoende? Dan krijgt u korting op uw factuur!

Q?

Waarom zou ik met AFF Recruitment & Executive Search samenwerken?

A.

AFF Recruitment & Executive Search is niet het enige bureau dat werkzaam is in de agricultuur, voedselindustrie of diervoeding. Maar binnen onze niche van Operations Managers/Plant Managers en Operations Directors zijn wij wel de beste!

Door onze focus op deze profielen binnen een afgeschermde markt kunnen wij de markt in kaart brengen voordat we met u om de tafel zitten. In de database van AFF Recruitment & Executive Search zitten alle profielen van de Plant Managers & Directors Operations van Nederland. Wij kennen de markt en kunnen daardoor snel en effectief schakelen. Omdat wij uw behoeften begrijpen en zelfs voorzien kunnen wij u adviseren om tot de beste match te komen.

Q?

Wat als ik een vacature heb/kandidaat ben voor een ander specialisme?

A.

AFF Recruitment & Executive Search is trots op haar focus op de profielen van Plant Manager & Operations Director binnen de Agri, Food & Feed sectoren. Dat betekent dat wij geen opdrachten aannemen voor andere profielen of andere sectoren.

Bent u dus of bent u op zoek naar een hoog gekwalificeerde QA Manager of R&Der, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen. Natuurlijk kennen wij de recruitment markt in Nederland en kunnen we u zeker verwijzen naar een bureau dat u verder op weg kan helpen.

Q?

Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat ik me aanmeld?

A.

AFF Recruitment & Executive Search heeft iedere dag confidentiële gesprekken met beide kandidaten en bedrijven. Dat betekent dat wij goed hebben nagedacht over hoe wij de confidentialiteit van uw gegevens het best bewaren.

Soms spreken we kandidaten die zich niet op hun plek voelen op hun werk en buiten de deur kijken. Op andere momenten spreken we bedrijven die confidentiële bedrijfsinformatie met ons delen omdat we daardoor een vacature beter in kunnen vullen. In iedere situatie staat de privacy van klanten en kandidaten bij AFF Recruitment & Executive Search in het hoogste vaandel.

Bij ieder contract met een bedrijf laat AFF Recruitment & Executive Search ook een Data Privacy Agreement tekenen door de klant, krachtens Directive (EU) 2016/680 , om te zorgen dat ook zij zorgvuldig omspringen met uw gegevens. Bekijk hier onze Privacy statement.

Q?

Wat zijn de facturatiegegevens van AFF Recruitment & Executive Search?

A.

AFF Recruitment & Executive Search
t.a.v. Kimberley Pérukel
Crynssenstraat 16 II, Amsterdam
Nederland

KVK nummer: 56353243
BTW nummer: NL028160952B01

Bankrekeningnummer: Rabobank Amsterdam, NL88 RABO 0177 4917 87