Over ons

Onze Missie

AFF Recruitment & Executive Search is het enige bureau in Nederland dat zich alleen richt op het plaatsen van executives en talent op het gebied van General Manager, Commercie, Operations & Procurement in de Agri, Food & Feed sectoren. AFF Recruitment & Executive Search bedient deze niche markt met de grootste transparantie en integriteit.

AFF Recruitment & Executive Search is Nederlands’ beste Executive Search bureau gespecialiseerd in de agricultuur, voedsel- en diervoedingsindustrie dat zich inzet voor topkwaliteit aan beide zijden van het recruitment proces. Met ruime ervaring en een fantastisch netwerk in de markt is AFF Recruitment & Executive Search de expert in leiderschap, senior management en c-level recruitment. AFF Recruitment & Executive Search verstrekt op maat gesneden end-to-end recruitment oplossingen voor haar klanten. Wij kunnen u helpen om de markt in kaart te brengen, de beste kandidaten te identificeren en u innovatieve en dynamische Executives te leveren die uw bedrijf vooruithelpen.

Voor bedrijven in een competitieve markt is het noodzakelijk om een effectieve Executive Search en leiderschap recruitment oplossing te hebben om op lokale en mondiale schaal te kunnen opereren. Product- en service innovaties kunnen op korte termijn succes opleveren, maar op de lange termijn zijn excellente bedrijfsresultaten een direct resultaat van uitblinkende leiders.

AFF Recruitment & Executive Search helpt uw bedrijf met het bouwen van een uitmuntend leiderschapsteam die in staat zijn duurzame winstgevendheid voor uw bedrijf te creëren.

Waarom u voor ons kiest

1 Onze niche focus op Plant Managers/Operations Directors, Account Managers/Sales Directors en General Managers
Het enige bureau in de Agri, Food & Feed dat zich alleen richt op Operations en Sales binnen Nederland.
2 Onze geboden korting wanneer u niet tevreden bent met onze service levels
Wij werken transparant met u samen. Bent u na de plaatsing niet tevreden over de service? Dan krijgt u korting!
3 De integriteit en passie voor Operations & Recruitment van Kimberley Pérukel & Timo de Smet
Managing Partners Kimberley Pérukel & Timo de Smet brengen kennis en passie naar het vak Recruitment & Executive Search.
Feedback van klanten en kandidaten is de levensader van ons bedrijf.

Laat ons weten wat je vindt van de service van AFF Recruitment & Executive Search

We reageren op alle feedback van onze klanten en horen graag van je!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht