Operations Director

De beste
Operations Directors

Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment & Executive Search is het enige recruitment bureau in Nederland dat zich exclusief richt op Operations Professionals zoals de Operations Director. Door de hoge eisen die gesteld worden aan degene verantwoordelijk voor meerdere fabrieken en honderden medewerkers is het belangrijk om een Director of Operations te vinden die kan dienen als partner voor de Algemeen Directeur.

Met de expertise in de vakgebieden agricultuur, voedsel & dranken industrie en de diervoeding gecombineerd met de exclusieve focus op COOs is AFF Recruitment & Executive Search het beste bureau om u te helpen met uw search.

(Internationale) Operations Directors

De Chief Operations Officer (COO) is verantwoordelijk voor het beheer van de dag-tot-dag activiteiten binnen de operations van het bedrijf. De Director Operations ziet vaak toe op meerdere plants binnen Nederland of daarbuiten.  De COO is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, het ontwerp, de uitvoering en de verbetering van de systemen die producten leveren.

Vereisten

Belangrijke vereisten voor een goede Operations Director zijn het beïnvloeden van mensen die waar geen dagelijks face-to-face contact mee is en het overzien van het grotere plaatje van de strategie van het bedrijf. Uitdagingen die momenteel vaak voorkomen zijn het verhogen van de efficiëntie van de fabrieken, het implementeren van een Lean omgeving en het samenwerken met diverse stakeholders.

Executives en Plant Managers die interesse hebben in de functie van Director of Operations moeten ervaring hebben met het werken van medewerkers op verschillende niveaus van de organisatie. Afhankelijk van de eerder vervulde posities en de uitdagingen die bij het bedrijf liggen kan het interessant zijn om te kijken of een kandidaat de stap kan maken van het beheren van een plant naar het overzien van meerdere fabrieken.

Functietitels
  • COO (Chief Operations Officer)
  • Operationeel Directeur
  • Site Director
  • Director Operations/Operations Director
  • EMEA Head of Production
  • Plant Director
  • Manufacturing Director/Director Manufacturing
  • Head of Operations

Bekijk hier alle openstaande vacatures.

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Contacteer ons vandaag om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Comments are closed.