Nieuwe vacature voor een Plant Manager in Breda (bakkerijsector)

Wanneer een bedrijf in de voedselindustrie op zoek is naar de beste Operations/Plant Manager gaan ze op zoek naar een gespecialiseerd bureau in werving en selectie voor Operations professionals. AFF Recruitment & Executive Search is het enige niche bureau dat zich alleen maar richt op het invullen van rollen op het gebied van Operations, Productie en Plant Management en gaat snel op zoek om een duurzame match te maken.

Zo ook in het geval van de vacature voor een Plant Manager in Breda! Dit snelgroeiende bedrijf zit momenteel in een fase van verandering en zoekt een sterke Operations professional om de verandering te leiden en begeleiden. Denk hierbij aan CAPEX projecten, optimalisaties en het begeleiden van groei. Interesse? Lees dan nu verder!

1. Doel van de functie

De Plant Manager is verantwoordelijk voor het begeleiden van de Productie activiteiten op de locatie, inclusief het aansturen van Technische Dienst. Hij/zij zal als eerste verantwoordelijkheid hebben om de huidige activiteiten op zo'n efficiënt en effectief mogelijke manier in te richten, waarna er een ronde van investeringen op de site zal plaatsvinden en er diverse CAPEX projecten begeleid moeten worden. Het ontwerpen van de nieuwe productiestroom binnen het bedrijven en het begeleiden van de groei van het bedrijf zijn belangrijke onderdelen van deze uitdaging.

Het bedrijf heeft een uniek product binnen Europa en kan de vraag vanuit de markt momenteel niet aan. Het verder professionaliseren, groeien en efficiënt maken van de fabriek zijn de speerpunten voor deze rol. Om mee te kunnen groeien met het bedrijf is er een mogelijkheid tot investeren.

2. Kernresultaten

Toezicht houden op alle aspecten van de productie
Zorgen voor naleving van alle reglementen op het gebied van vergunningen, kwaliteit en veiligheid
Aansturen, coachen en verder opleiden van de direct reports (2 supervisors) en indirect reports (40 fte in drie ploegen)
Continue Verbeterprojecten schrijven en implementeren om de productiviteit te verbeteren
Coachen van teamleden om Lean tools te gebruiken
Coördineren van productieschema's met alle fabrieksafdelingen om te zorgen dat tijdige leveringen worden bereikt
Het trainen van medewerkers, beoordelen van prestaties, beoordelen van klachten en oplossen van problemen
Direct contact met klanten en verkoop indien nodig

3. Kennisvereisten een competentieprofiel

HBO+ opleiding in Operations/Engineering/Business of soortgelijk
Minimaal 3 jaar werkervaring in de voedselindustrie of aanverwante industrie
Minimaal 3 jaar werkervaring als Productie Manager of Plant Manager
Kennis van CI/Lean/TPM tools is pre
Sterke communicatieve vaardigheden
No-nonsense persoonlijkheid met sterke visie op de toekomst
Mogelijkheid tot investeren

4. Selectieprocedure

Selectie op basis van CV
Intake bij AFF Recruitment & Executive Search
3 interviews
Online Assessment
Arbeidsvoorwaardengesprek

Geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan nu je meest recente cv in word.docx formaat via de website of mail voor meer informatie naar kimberley.perukel@affrecruitment.nl!

Comments are closed.