Nieuwe vacature: Interim Operations Director in de voedingsmiddelenindustrie

Sommige dagen komen er functies binnen die zo mooi zijn dat je blij bent dat je ze mag delen! Voor een voedselproducent in Zuid-Holland is AFF Recruitment & Executive Search op zoek naar een Interim Operations Director. Voor minimaal 6 maanden krijg je de vrije hand om diverse belangrijke stappen voor het bedrijf te maken.

1. Doel van de functie

De Interim Operations Director is verantwoordelijk voor het plannen, beheren en coördineren van de productieactiviteiten om de supply chain en productiviteit en winstgevendheid te maximaliseren. Je valt in voor een periode om te compenseren voor vertrek van de huidige verantwoordelijke, maar je hebt ook een verantwoordelijkheid om de bestaande structuren van het bedrijf door te lichten en samen te werken met de directie om stappen richting de toekomst te maken. Onderdeel hiervan zijn het doorlichten van processen, de juiste mensen op de juiste plek zetten en kijken naar de korte en middellange termijn strategieën.

Start: november/december 2017
Duur van de opdracht: 3-6 maanden

2. Kernresultaten

Aansturen van de uitvoering van van de strategische en tactische plannen om de bedrijfsdoelstellingen succesvol te bereiken, met inbegrip van de veiligheid van werknemers en kwaliteitseisen
Het formuleren en implementeren van productie en supply chain beleid en procedures
Planning, directie en coördinatie van productie-activiteiten in de richting van het vervullen van bedrijfsveiligheids-, kwaliteits-, service-, waarde- en teamdoelstellingen, terwijl het uitvoeren van productieplannen zoals voorzien
Beleid en uitvoering van sollicitatieprocedures voor MT posities voeren

3. Kennisvereisten een competentieprofiel

Minimaal 7 jaar ervaring in Operations binnen de voedselindustrie (niveau Plant Manager of Operations Director)
Ervaring met Lean/TPM/WCM principes
Snel doorzien van huidige situatie en gewend om verandertrajecten te draaien
Sterke leider

4. Selectieprocedure

Selectie op basis van CV
Intake bij AFF Recruitment & Executive Search
2 interviews

Geïnteresseerd in deze functie? Meld je dan nu aan voor deze functie via de website: Solliciteer nu

AFF Recruitment & Executive Search dankt alle kandidaten, maar alleen kandidaten die voldoen aan de criteria zullen worden gecontacteerd.

Comments are closed.