Het beste recruitment bureau voor Lean vacatures

Lean productie operations continuous improvement lean six sigma

Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment en Executive Search is opgericht vanuit de liefde en visie op operations binnen de voedingsindustrie. Oprichter en Managing Director Kimberley Perukel bezoekt nog elke week een nieuwe fabriek en is daardoor op de hoogte van alle trends binnen operations in de levensmiddelenindustrie. Voor het invullen van vacatures voor Lean Consultants, Operational Excellence experts of Plant Managers met een visie op TPM ben je bij AFF dan ook aan het juiste adres!

Plant Managers in de voedingsindustrie in Nederland staan onder meer druk dan ooit. Met dunne marges, hoge kosten op grondstoffen en personeel en klanten die steeds meer service eisen is de visie op de toekomst en de bijbehorende verbeteringen zeer belangrijk. Het invullen van vacatures op het gebied van Lean Six Sigma en kennis van de trends in Continuous Improvement is waar wij ons in specialiseren. Voor AFF is de praktijk invulling van de theoretische kennis erg belangrijk; het is niet genoeg om een Lean Six Sigma Black Belt te hebben, je moet deze kennis ook over kunnen brengen op de mensen op de werkvloer. Wanneer je hen weet in te zetten kan je als bedrijf pas echt stappen maken!

Binnen de voedingsindustrie zien we een groep hoger opgeleide starters die klaar zijn voor een carrière in Continuous Improvement, een groep Lean Six Sigma consultants die klaar staan voor interim opdrachten en de meer ervaren Plant Managers met een Operational Excellence blik. Welke professional bij jouw bedrijf past hangt af van de uitdaging en de fase waarin uw bedrijf zich bevindt. Meer weten over de experts die wij kennen in Nederland? Neem dan vandaag nog contact op. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de mooiste Lean Six Sigma vacatures en opdrachten? Schrijf je dan nu in!

Neem nu contact op

Wil je meer weten over de openstaande vacatures voor Lean Consultants, Operational Excellence Experts of Continuous Improvement talent? Of wil je weten hoe wij je kunnen begeleiden naar een nieuwe functie? Neem dan vandaag nog contact op.

Kimberley Pérukel
Managing Partner
AFF Recruitment

Comments are closed.