General Management

De beste
Algemeen Directeur
voor uw bedrijf

Groeiende uitdagingen binnen de sector vragen om een nieuw soort leider. Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment & Executive Search richt zich op de Algemeen Directeuren van voedsel- en diervoedingsbedrijven. Hoog opgeleide managers die hun sporen hebben verdiend in een corporate omgeving of juist bij een familiebedrijf. Managing Directors die het klappen van de Private Equity zweep kennen of juist met een enkele aandeelhouder om weten te gaan. De CEO kan uw bedrijf de volgende stap laten maken of een turnaround neerzetten en is leidend voor de groei van uw bedrijf.

Vanuit de kennis van de markt, een groot netwerk onder de CEOs, Managing Directors en Algemeen Directeuren in de markt kunnen wij u ondersteunen in uw zoektocht naar een nieuwe General Manager. Behoefte aan een Executive Search partner die uw markt begrijpt? AFF Recruitment & Executive Search het beste bureau om u te helpen met uw search.

Visie en strategie

CEO’s ontwikkelen en communiceren een visie en strategie voor het bedrijf. Zij zijn verantwoordelijk voor het winnen van vertrouwen van de Board en de beleggers, Private Equity partij of eigenaar. Een Algemeen Directeur formuleert en voert de strategie van de organisatie uit en een kwalitatief hoogwaardige Directeur zal het bedrijf begrijpen op alle niveaus. Daarbij zal deze de medewerkers motiveren, de bedrijfsresultaten optimaliseren en altijd duidelijke doelstellingen, activiteiten en waarden communiceren naar elke groep stakeholders.

Het vinden van Directeur, een sterke leider die het verschil kan maken voor de resultaten van uw bedrijf – vereist een gedisciplineerde benadering. Het gaat niet alleen om het zoeken van de kandidaten; AFF Recruitment & Executive Search leert eerst uw behoeften en cultuur begrijpen, laat geen middel onbeproefd en streeft altijd naar een win-win situatie voor opdrachtgevers en kandidaten.

Proces

De kracht van het Executive Search proces van AFF Recruitment & Executive Search zit in meer dan het proces; het gaat over het bouwen van waardevolle langdurige relaties. Succes komt voort uit de mogelijkheid om kwalitatief hoogstaande gesprekken te hebben, om uw doelen en omgeving te begrijpen zodat we nauwkeurig iedere kandidaat kunnen toetsen aan uw wensen. Klanten waarderen het oordeel en inzicht dat AFF Recruitment & Executive Search brengt om out of the box na te kunnen denken over het proces en de gewenste resultaten van de zoektocht.

Lees hier meer over ons Executive Wervingsproces en de stappen die wij nemen met klanten en kandidaten om tot een perfecte match te komen.

Functietitels
  • CEO (Chief Executive Officer)
  • General Manager
  • Algemeen Directeur
  • Vice President
  • Managing Director

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Neem vandaag contact op om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Comments are closed.