Voedselindustrie

Toptalent in de
Food sector

In een wereld waar de bevolking gestaag groeit en de vraag naar hogere kwaliteit voedsel toeneemt moet de voeding- en dranken sector nu voor een grotere output dan ooit zorgen.

AFF Recruitment & Executive Search is een erkend leider in de Executive Search binnen de voedselindustrie met diepe banden met CEO's door de gehele industrie.

Leiderschap in productieomgevingen

AFF Recruitment & Executive Search richt zich op de belangrijkste productie locaties van West Europa met een focus op Nederland en werkt samen met 's werelds toonaangevende bedrijven om hen te helpen potentieel leiderschap te identificeren. Wij kunnen u helpen zowel intern als extern talent te identificeren en hen te ontwikkelen richting de volgende stap in hun carrière. Wanneer u nieuw talent wilt inhuren is het belangrijk om sterke leiders te kiezen die de uitdagingen van vandaag en de mogelijkheden van morgen omarmen. Onze services omspannen het zoeken naar nieuw toptalent, leiderschap en talent consulting en assessments om u te helpen uw doelen te bereiken.

Kernfuncties

In een wereld waar de bevolking gestaag groeit en de vraag naar hogere kwaliteit voedsel toeneemt moet de voeding- en dranken sector nu voor een grotere output dan ooit zorgen. Tezamen met uitdagingen in de Supply Chain, voedselveiligheid en kwaliteit zorgt dit voor de zoektocht naar een nieuwe generatie Operations en General Management leiders.

Onze Voedsel & Dranken afdeling is georganiseerd rond de spelers in de voedselverwerkende en producerende. Onze klanten zijn publiek en private en zijn familiebedrijven, in handen van Private Equity of onderdeel van een multinational. Wij zijn gespecialiseerd in het aantrekken van leidinggevenden op Operationeel en Executive niveau; van Chief Executive Officers, Director Operations tot Plant Managers. Deze professionals zijn belangrijk voor de kern van uw bedrijf en spelen een functionele rol in uw Supply Chain Management, Operations afdeling of General Management.

AFF Recruitment & Executive Search is toegespitst op enkele functies en industrieën om met deze bijzondere expertise klanten te ondersteunen in hun strijd om duurzame strategische posities te bereiken.

Focusgebieden

- Zuivel
- Ingredienten en Grondstoffen
- Vlees
- Convenience/Gemaksvoeding
- (Alcoholische) dranken
- Brood/Bakkerij
- AGF (verwerkend)
- Bakkerij ingredienten
- Vis
- Vleesvervangers
- Aardappelverwerkers
- Zoetwaren
- Pluimvee
- Margarine-, vetten- en olienindustrie
- Natuurvoeding
- Speciaalproducten
- Eiproducten
- Maalderijen en zetmeel
- Kleurstoffen & Smaakversterkers
- Enzymen
- Aroma's en essences

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht van specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland. Wilt u een keer een kop koffie drinken om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan nu contact op.

Comments are closed.