Executive Search

Food & Feed Executive Search

AFF Recruitment & Executive Search is Nederlands’ beste Executive Search bureau gespecialiseerd in de agricultuur, voedsel- en diervoedingsindustrie dat zich inzet voor topkwaliteit aan beide zijden van het recruitment proces. Met ruime ervaring en een fantastisch netwerk in de markt is AFF Recruitment & Executive Search de expert in leiderschap, senior management en c-level recruitment. AFF Recruitment & Executive Search verstrekt op maat gesneden end-to-end recruitment oplossingen voor haar klanten. Wij kunnen u helpen om de markt in kaart te brengen, de beste kandidaten te identificeren en u innovatieve en dynamische Executives te leveren die uw bedrijf vooruithelpen.

business team

Voor bedrijven in een competitieve markt is het noodzakelijk om een effectieve Executive Search en leiderschap recruitment oplossing te hebben om op lokale en mondiale schaal te kunnen opereren. Product- en service innovaties kunnen op korte termijn succes opleveren, maar op de lange termijn zijn excellente bedrijfsresultaten een direct resultaat van uitblinkende leiders.

AFF Recruitment & Executive Search helpt uw bedrijf met het bouwen van een uitmuntend leiderschapsteam die in staat zijn duurzame winstgevendheid voor uw bedrijf te creëren.

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht van specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland. Wilt u een keer een kop koffie drinken om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan nu contact op.
Ons Executive wervingsproces

AFF Recruitment & Executive Search is leider in Executive talent acquisitie en heft als uiteindelijke doel om het wervingsproces voor u zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen en de beste leiderschapsmatch voor uw bedrijf te vinden. De Executive Search sollicitatieprocedure bestaat uit vijf eenvoudige stappen die ons in staat stellen om uw behoeftes als klant te leren kennen en het beste talent voor uw bedrijf te vinden.

 1. De kennismaking tussen uw bedrijf en AFF Recruitment & Executive Search
 • Het belangrijkste onderdeel van het wervingsproces is de onderzoeksfase. In dit stadium werken we samen met u en uw team om uw organisatie, cultuur en specifieke kenmerken van de plaatsing te bespreken.
 • Onze kennis van uw unieke eisen stelt AFF Recruitment & Executive Search in staat om een Functie Profiel op te stellen. Deze fungeert zowel als de kaart richting de executive kandidaat en het wervingsproces en kan worden gedeeld met kandidaten als samenvatting van de organisatie en de openstaande positie. Dit functieprofiel omschrijft de management competenties van uw ideale kandidaat, de werkstijl en de gewenste persoonlijkheid.
 1. Kandidaat ontwikkeling
 • Geleid door het Functie Profiel zal AFF Recruitment & Executive Search kandidaten identificeren tijdens de volgende fase van het wervingsproces. Hierbij maken wij gebruik van ons netwerk van Executive kandidaten, consulting bronnen en indien gewenst media advertenties.
 • Ons doel is om de meest veelbelovende kandidaten te interviewen en kritisch te evalueren om het wervingsproces voor u te versnellen. Zo hoeft u alleen nog maar om tafel met kandidaten die geschikt zijn voor de functie en kan u zich richten op het hebben van de juiste “klik” met de kandidaat.
 • Gedurende dit proces staat AFF Recruitment & Executive Search regelmatig met u in contact om feedback te leveren op de marktscan, status updates te geven over het sourcen van kandidaten en het bespreken van potentiële kandidaat profielen.
 1. Stroomlijnen van uw zoekervaring
 • Tijdens dit deel van het wervingsproces bespreken we de kandidaten om een verkorte lijst van Executive kandidaten te identificeren. U interviewt deze kandidaten allemaal in een dag in een professionele omgeving, zonder afleiding.
 • Vervolgens helpen wij u om een top twee of top drie van kandidaten te bepalen die door mogen naar de finale interviews.
 • In dit stadium zullen we ook in samenspraak met u de gewenste salaris onderhandelingen afronden om hiermee de aanwerving en onboarding vlekkeloos en versneld te laten verlopen.
 1. Laatste interviews
 • In de laatste fase van de interviews in de wervingsprocedure voeren wij een referentie check uit op de gewenste kandidaat. Dit kan bestaan uit het controleren van het post secundair diploma en relevante certificaten en licenties, maar ook gesprekken met eerdere werkgevers of –nemers kunnen gevoerd worden. Uw bedrijf ontvangt dan een schriftelijk Referentie rapport met alle gegevens.
 1. Afsluiting van het Executive Search wervingsproces
 • De laatste stap van het wervingsproces is de ontwikkeling van een wederzijds voordelige compensatieregeling op basis van de achtergrond en ervaring van de Executive kandidaat.  Onze frequente communicatie zorgt ervoor dat u goed op de hoogte bent van de status van de onderhandelingen, het aanbod en de aanvaarding.
 • We blijven in nauw contact met beide partijen om een soepele en tijdige overgang en onboarding te vergemakkelijken, ook na aanvaarding van de kandidaat.

Comments are closed.