De beste match met een Executive Search bureau

Het belang van de juiste match tussen kandidaat en vacature is nergens belangrijker dan op directieniveau. De juist Directeur op de juiste plek kan een enorm verschil maken voor de bedrijsstrategie, het operationeel en commercieel succes van de onderneming. Maar hoe vind je deze match? En zorg je dat de beste Algemeen Directeur reageert op jouw vacature? Een manier een Executive Search vacature succesvol in te vullen is door gebruik te maken van een Executive Search bureau of een headhunter. Een van de onderdelen die hierbij van groot belang is is om het juiste Executive Search bureau te vinden voor jouw vacature op Directeurs niveau.

Agri, Food en Feed (AFF) Recruitment & Executive Search is een Executive Search bureau dat zich richt op hogere vacatures in de voedingsindustrie. Wij bemiddelen vaste en tijdelijke functies op manager en directors niveau binnen Europa, met een focus op Nederland. Door ons fijnmazige netwerk kunnen wij ons richten op specifieke regio’s en hebben wij succesvol executive search opdrachten uitgevoerd in Amsterdam en Utrecht, maar kunnen ook in onder andere Limburg en Noord Nederland.

AFF is een executive search bureau dat zich richt op agrifood vacatures met een focus op vacatures in Operations en vacatures in Sales & Inkoop. Hierbij kennen wij de beste professionals en directeuren van Plant Manager niveau tot COO en van Accountmanager tot Sales Director. Daarnaast hebben wij een bewezen track record in de recruitment van executive functies zoals Lid van de Raad van Commissarissen, opvolgers binnen familiebedrijven en vacatures voor Managing Directors.

Door onze focus op de agri food markt kennen wij alle food bedrijven binnen Nederland en begrijpen we met welke uitdagingen deze bedrijven en haar professionals dagelijks te maken hebben. Daardoor kunnen wij gemakkelijk diepte interviews met bedrijven voeren om erachter te komen wat zij écht nodig hebben en kunnen we met kandidaten zowel inhoudelijk als persoonlijk de diepte in gaan. Van gesprekken over Lean Six Sigma of Operational Excellence methodieken tot conceptueel verkopen in de business-to-business markt of de uitdagingen van de retail markt, AFF is hét executive search bureau voor hoger opgeleiden in de food industrie in Nederland.

Neem nu contact op

Wil jij meer weten wat AFF voor jou kan betekenen op het gebied van executive search? Zoek jij een bureau dat alles weet van levensmiddelen, of wil je een vacature voor Sales Director, Operations Directeur of Algemeen Directeur ingevuld zien? Wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Neem nu contact op!

Kimberley Pérukel
Managing Partner
AFF Recruitment

Comments are closed.