Commercieel Directeur

De beste
Sales Director

Agri, Food & Feed (AFF) Recruitment & Executive Search is het enige recruitment bureau in Nederland dat zich exclusief richt op het werven, selecteren en interim plaatsen van Commercieel Directeuren, CCO's en Sales Directors. Of het nu gaat om professionals met een track record de Voedselindustrie (zowel B2B/Ingrediënten als B2C), de Agricultuur als de Diervoeding (Ingrediënten of B2F), AFF Recruitment & Executive Search heeft het beste netwerk van Nederland.

Door te begrijpen wanneer uw bedrijf commercieel succesvol is en wat de kandidaten belangrijk vinden maakt AFF Recruitment & Executive Search de beste duurzame matches op het gebied van Sales Executives in de AgriFood.

Sales Director

De Commercieel Directeur is verantwoordelijk voor het vaststellen, ontwikkelen en implementeren van de verkoopstrategie binnen de organisatie. Daarbij houdt hij/zij continue rekening met de veranderingen en trends binnen de markt, maakt gebruik van zijn/haar netwerk om nieuwe strategische kansen aan te boren en haalt hij/zij het beste uit het verkoopteam.

Gericht op service, kwaliteit en relaties brengt een nieuwe Directeur Verkoop vaak een frisse wind in het bedrijf. Met grondige kennis van de markt, een enorme drive en enthousiasme voor de verkoop van levensmiddelen, ingrediënten of agrarische producten en een sterke blik op management biedt een Commercieel Directeur nieuwe kansen voor uw bedrijf.

Visie

Bij AFF Recruitment & Executive Search geloven wij in een grondige voorbereiding bij een openstaande sales vacature op directieniveau. Een Sales Executive moet immers verkoop (en mogelijk marketing) aansturen op relaties, het binnenhalen van new business en het realiseren van groei voor het bedrijf. Om de werving en selectie van een Sales Director in de levensmiddelen succesvol te laten verlopen zorgt AFF Recruitment & Executive Search voor een goed inzicht in de behoefte van uw bedrijf (markt, sector) voordat wij de vacature voor de directeur schrijven, en daarna hanteren wij een grondige selectieprocedure van de sales executives. Dit alles om de beste duurzame match te kunnen maken tussen uw bedrijf en de nieuwe Commercieel Directeur.

 

Functietitels
  • Commercieel Directeur
  • Chief Commercial Officer (CCO)
  • Sales Director
  • Directeur Marketing & Sales
  • Sales & Marketing Director
  • Regional Sales Director
  • Business Unit Director
  • Director of Business Development

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Sales Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Contacteer ons vandaag om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Comments are closed.