Agrarische Sector

Recruitment
partner in de
Agricultuur

De Agri sector van AFF Recruitment & Executive Search richt zich op het helpen van bedrijven bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van de beste leiders. De Agricultuur leiders die wendbaar zijn en veranderingen teweeg kunnen brengen in een lean omgeving.

Met een strategische focus op de toekomst, kennis van de markt en optimalisatie van productieprocessen is talent ùw succesfactor.

 

Europese aanwezigheid met lokale expertise

AFF Recruitment & Executive Search weet dat in de agrarische markt naar zeer specifieke talenten en kwaliteiten wordt gezocht. Wij denken mee met uw (confidentiële) zoektochten naar nieuw talent.

AFF Recruitment & Executive Search is gepassioneerd over de bedrijven en mensen waar we mee werken en trots op iedere succesvolle plaatsing. We benaderen de markt op een persoonlijke manier en zorgen ervoor dat we al onze klanten en hun behoeftes doorgronden voordat we onze zoektocht beginnen. Wij gaan voor lange termijn samenwerkingen om een gerichte en op maat gemaakte service te bieden voor iedere recruitment opdracht.

Focus

Onze Agrarische afdeling is georganiseerd rond de spelers in de tuinbouw, landbouw, agrarische industrie en zaadveredeling/plant science. Onze klanten zijn publiek en private en zijn familiebedrijven, in handen van Private Equity of onderdeel van een multinational. Wij zijn gespecialiseerd in het aantrekken van leidinggevenden op Operationeel en Executive niveau; van Chief Executive Officers, Sales Directors, Director Operations tot Plant Managers. Deze professionals zijn belangrijk voor de kern van uw bedrijf en spelen een functionele rol in uw Supply Chain Management, Operations afdeling, Commerciële teams of General Management.

AFF Recruitment & Executive Search is toegespitst op enkele functies en industrieën om met deze bijzondere expertise klanten te ondersteunen in hun strijd om duurzame strategische posities te bereiken.

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht naar specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland.

Contacteer ons vandaag om onze kennis van de sector voor u aan het werk te zetten.

Focusgebieden

- Agricultuur
- Landbouw
- Veehouderij
- Tuinbouw
- Akkerbouw
- Zaadveredeling
- Fruitteelt
- Plant Science
- Biologische landbouw
- Kweektechnologie
- AGF
- Agro-industrieel
- Agro-business
- Biotechnologie
- Landbouwzaden
- Groententeelt
- Teelt Specialisme
- Agribusiness
- Handelsbedrijf
- Groentezaden
- Breeding

Functies

AFF Recruitment & Executive Search heeft een sterk netwerk in de agricultuur van de beste professionals in de volgende functies:

General Management/Adviserend:

 • Member Board of Directors/Advisory Board Member/Raad van Commissarissen
 • General Manager/Managing Director/Algemeen Directeur/President/Vice President

Sales/Verkoop:

 • Director Marketing & Sales/Sales Director/Commercieel Directeur/Director Business Development
 • Country (Business) Manager/Regional Sales Director/Regional Lead/Business Unit Manager
 • (Area) Sales Manager/Key Account Manager/Head Commercial Operations

Operations/Productie:

 • Chief Operating Officer (COO)/Vice President Operations
 • Director Global Operations/Strategy & Operations Lead/Head Global Operations/Global Head of Production/Global Seed Production Manager/Production Director
 • Regional Operations Manager/Regional Production Manager/Regional Station Manager/Regional Seed Production Manager/Seed Production Specialist
 • Station Manager/Farm Manager
 • Operations/Production Manager/Manufacturing Manager/Manager Processing
 • Plant Manager/Site Lead/Site Manager/Head of Site
 • Operational Excellence Lead/Lean Manager/Black Belt

 

Comments are closed.