Methode

AFF Recruitment & Executive Search biedt bedrijven in de agri, food en feed sectoren een volledig scala aan recruitment services.

AFF Recruitment & Executive Search biedt bedrijven in de agri, food en feed sectoren een volledig scala aan recruitment services. AFF Recruitment & Executive Search brengt uitzonderlijke professionals, managers en c-level leidinggevenden in contact met toonaangevende voedsel en FMCG werkgevers in Nederland. Als nationaal erkende headhunter in de Agri, Food en Feed zijn wij gespecialiseerd in executive search en de plaatsing van management en directie level professionals.

AFF Recruitment & Executive Search biedt klanten in de agri-, voedsel- en diervoedingsindustrie een ruime keuze aan mogelijkheden. Enkele voordelen van een samenwerking:

  • Internationale ervaring en netwerk
  • Grote database van cv's en een netwerk van specialisten en professionals
  • Uniek inzicht in de markt van agri, food en feed.

AFF Recruitment & Executive Search gelooft in het creëren van partnerschappen tussen bedrijven en werknemers in de agrarische sector, voedingssector en feed industrie. AFF Recruitment & Executive Search fungeert als sparring partner en adviseur van beide groepen, zodat we samen tot de juiste math kunnen komen.

Uw voordeel

De werkwijze van AFF Recruitment & Executive Search is grondig en efficient. We maken samen met u een plan van aanpak om de manier van het zoeken, beoordelen en leveren van top performers in uw sector te bepalen. Zo krijgt u de beste service voor de scherpste prijs en de mooiste match. Contacteer ons vandaag om onze kennis voor u aan het werk te zetten.