Feed industrie

Inzicht in de
Feed Industrie

Zoekt u nieuw talent in de diervoedingsindustrie? Met een excellent netwerk in verschillende onderdelen van de feed keten is AFF Recruitment & Executive Search uw partner voor het vullen van specialistische rollen.

Onze relatie met diervoeding

AFF Recruitment & Executive Search werkt met organisaties in diergezondheid, diervoeding, Animal Science, Petfood, Pet Products en ingrediënten. Wij hebben een simpele missie - onze kandidaten en klanten helpen hun doelen te bereiken door lange termijn relaties op te bouwen die we baseren op vertrouwen, professionaliteit en resultaten.

Met een grote database en de juiste relaties om talent snel te identificeren is AFF Recruitment & Executive Search uw bureau voor het vinden van het juiste talent voor moeilijk te vervullen functies.

Inzicht in talent

AFF Recruitment & Executive Search werft in de diergezondheid, diervoeding, Animal Science en aanverwante industrieën. Door goed contact te onderhouden met deze industrie heeft AFF Recruitment & Executive Search een uniek inzicht in wat er gaande is in de Feed markt. Wij kennen de topspelers, zowel de kandidaten als werkgevers, en zijn het bureau dat als eerst gebeld wordt wanneer ze een wervingspartner nodig op hebben op wie ze kunnen vertrouwen.

Focusgebieden

- Young Animal Nutrition
- Feed
- Feed Additives
- Diervoeding
- Diergezondheid
- Animal Health
- Animal Nutrition
- Huisdierenvoeding
- Pet Food

Wat wij doen voor u

AFF Recruitment & Executive Search heeft tot doel kandidaten en klanten op de meest open en transparante wijze bij te staan bij de zoektocht van specialisten op het gebied van Operations/Plant Management en General Management binnen de voedingsmiddelen-, diervoeder- en agri-industrie in Nederland. Wilt u een keer een kop koffie drinken om te bespreken wat wij voor uw bedrijf kunnen doen? Neem dan nu contact op.

Comments are closed.